Resum de la participació de l’ACCC al 4º Congreso de Comunicación Social de la Ciencia (Madrid, del 21 al 23 de novembre 2007)

La participació de l’ACCC i del SciCom, grup de treball de l’ACCC, va ser molt elevada.

Van ser presents la Presidenta de l’ACCC, Mercè Piqueras, i membres de la Junta (Rosa Martínez i Raül Toran). El grup SciCom va ser representat per Hèctor Ruiz, Ariadna Álvarez, Elisabetta Broglio, Anna Calderer, Pau Senra, Mònica Lòpez, Montse Daban, Rosa Martínez i Raül Toran.

Mercè Piqueras va moderar una taula sobre “La ciencia en la calle: grandes eventos de divulgación científica”, va impartir la ponència “Cocina, ciencia y seguridad alimentaria” i va presentar el pòster “El “Premi Joan Oró” un modelo en la promoción de la comunicación científica”.

Per altra part el grup SciCom va presentar el pòster “¿En qué consiste el grup SciCom?”. Elisabetta Broglio i Anna Calderer van presentar el pòster “El dia mundial de los océanos: jugar para conocer”, també van participar en la ponència “ICMDivulga: un portal de divulgación científica innovador acerca de la investigación marina actual al público” impartida per la Elisabetta Broglio.

Hèctor Ruiz i Ariadna Álvarez van presentar el pòster “La revista Eureka: una publicación de divulgación científica utilizada como soporte docente en las escuelas de secundaria”.

Mònica Lopez va impartir la ponència “La ciencia en los espacios de televisión infantil” i en Pau Senra ens va explicar la “Comunicación científica en cómic de éxito. Lenguaje de seducción y estímulo”. La Cristina Junyent, membre del SciCom, no va poder assistir al congrés, però va ser present a través de la comunicació oral “¿Qué es mejor cooperar o competir?” impartida per un membre de la Fundació Ciència en Societat, en José Luis Ordóñez.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: