Tècnic en Comunicació Científica

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) és un institut vertical que pretén desenvolupar una recerca multidisciplinària d’excel.lència, des de la recerca més bàsica fins a aplicacions mèdiques, en el camp de l’enginyeria biomèdica. L’IBEC centra la seva activitat en sis programes de recerca relacionats amb la biotecnologia cel·lular; la nanobioenginyeria; la biomecànica i biofísica cel·lular; els biomaterials, implants i enginyeria de teixits; els senyals i instrumentació mèdica; i la robòtica i imatges biomèdiques. L’entorn en ciències de la vida a Barcelona és excel·lent amb centres internacionals en recerca biomèdica i potents instal·lacions tecnològiques. L’IBEC, constituït a finals de 2005 per la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, està situat al Parc de Científic de Barcelona. Desenvoluparà la seva tasca a l’IBEC, tot donant suport dins els àmbits següents:

-Premsa: redacció de notes de premsa i continguts pel futur newsletter de l’IBEC, organització de rodes de premsa i relacions amb els mitjans de comunicació.

-Comunicació corporativa: redacció, edició i maquetació de continguts corporatius: web, catàlegs, publicitat, etc.

-Suport en l’organització d’activitats de comunicació i divulgació científica, així com en d’altres tasques de l’IBEC.

Es requereix:

-Llicenciatura en ciències de la comunicació o en ciències experimentals (biologia, farmàcia, química, física, etc.) -Màster en Comunicació Científica.

-Experiència en tasques de comunicació científica als mitjans.

-Domini d’eines informàtiques de maquetació i manipulació d’imatges.

-Domini del català, castellà i anglès. Es valorarà domini d´altres idiomes.

-Busquem una persona amb experiència en el sector, dinàmica, responsable, amb alta capacitat de comunicació i de treball en equip.

S’ofereix:

-Incorporació a un centre de recerca de prestigi i rellevància internacionals, integrant-se en un equip jove en ple creixement.

Interessats enviar carta de presentació i currículum per mail a jobs@ibecbarcelona.eu (Ref: TCC) no més tard del 30 de juny de 2008.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: