L’ICCC organitza CardioCURTS, primera mostra de curtmetratges sobre recerca i malalties cardiovasculars

El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona, gràcies al finançament del Ministeri de Ciència i Innovació a través de la FECYT, organitza el primer festival de curtmetratges sobre recerca i malalties cardiovasculars. Ja s’han publicat les bases de participació i el full d’inscripció. La data límit d’inscripció és el 19 d’octubre de 2008.

Barcelona, 15 de juliol del 2008. El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona, gràcies al finançament del Ministeri de Ciència i Innovació a través de la FECYT, organitza CardioCURTS. L’objectiu principal d’aquesta acció és apropar la recerca cardiovascular a la població general.

Amb una iniciativa com aquesta el CSIC-ICCC vol facilitar el contacte entre el món científic i la societat, i a més vol manifestar la constant presència de diversos conceptes cardiovasculars a la vida quotidiana. Donat que a les bases de participació de la mostra de curtmetratges apareix com a requisit imprescindible la presència d’elements, conceptes, imatges, sons, etc. relacionats amb el sistema circulatori i les malalties cardiovasculars, es pretén transmetre la importància d’aquestes patologies posant de manifest la seva constant presència a la vida quotidiana reflectida a través de les pel·lícules.

Un altre dels objectius que es pretén assolir amb aquest projecte és contribuir a la inclusió de la ciència dins del concepte “cultura”. Gràcies a la unió d’una activitat cultural tan estesa socialment com és un festival de curtmetratges, a la ciència, i en concret a les malalties cardiovasculars, es pretén incloure el Centre d’Investigació Cardiovascular de Barcelona dins de les agendes culturals personals i de la ciutat de Barcelona.

 

La projecció de les obres seleccionades es durà a terme el 19 de desembre, si bé, ja s’han publicat les bases de participació i el full d’inscripció en el web del CSIC-ICCC. El termini d’inscripció al festival finalitza el 19 d’octubre de 2008.

BASES I FULL D’INSCRIPCIÓ: http://www.iccc.cat/divulgacion/cardiocurts_2008/bases_ca.pdf

MÉS INFORMACIÓ:

Departament de Comunicació

Unitat de Cultura Científica (UCC)

Cardiovascular Research Center (CSIC-ICCC)

Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)

rtoran@csic-iccc.orgmbecerra@csic-iccc.org

Tel. (34) 93 553 7040

http://www.csic-iccc.orghttp://www.iccc.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: