World Conference of Science Journalists 2009

El congrés Mundial de Periodisme Científic 2009 (WCSJ2009), que organitzen conjuntament la Association of British Science Writers (ABSW) i la World Federation of Science Journalists (WFSJ) se celebrarà a Londres (al Central Hall Westminster, a tocar de l’abadia de Westminsteri del Parlamanet) del 30 de juny al 3 de juliol de 2009.

Les dates del congrés s’han triat perquè aquesta reunió coincideixi amb la fira de ciència d’estiu que organitza la Royal Society (http://www.summerscience.org.uk/ ), a la qual estaran convidades les persones que assisteixin al congrés.

Barbie Drillsma, de l’ABSW i actual vicepresidenta de l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) és membre del Comitè Executiu del WCSJ2009 informa que ja es pot visitar el web del congrés i veure’n el programa preliminar.

Atesa la relativa proximitat del lloc de celebració del WCSJ2009 (els dos anteriors van fer-se a Montreal i a Melbourne respectivament), confiem que la nostra representació pugui ser més nombrosa.

Més informació en el web del Congrés:
http://www.wcsj2009.org

Informa: Mercè Piqueras, Presidenta de l’ACCC.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: