Presentació del llibre Les etapes de la vida, del Dr. Antoni Bayés de Luna

Invitació a la presentació del llibre

Invitació a la presentació del llibre

L’acte de presentació del llibre escrit pel Dr. Antoni Bayés de Luna “Les etapes de la vida” (Reflexions d’un cardiòleg sobre el desenvolupament de la personalitat) tindrà lloc avui, dimarts 30 de setembre, a les 19h a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (C/Carme, 47 – Barcelona) i anirà a càrrec del Sr. Fèlix Riera i el Prof. Ciril Rozman.

 

Com es forja la personalitat al llarg de la vida? Quins valors cal tenir en compte per ser feliços? De la infància a la vellesa, l’existència passa per sis etapes amb uns trets distintius que conformen la nostra manera de ser. Aquestes característiques personals i alhora pròpies de cada fase poden ser modulades per tal de reduir els seus aspectes negatius i millorar-ne els positius.

A partir de la seva fecunda trajectòria vital i professional, el reconegut cardiòleg Antoni Bayés de Luna ens suggereix de manera perspicaç la clau per aconseguir-ho, que consisteix a assumir i portar a la pràctica uns valors específics per a les diverses fases de la vida. L’autor conclou l’apartat sobre cada etapa amb una útil taula sobre “les regles d’or” a tenir en compte. Tot això a Les etapes de la vida.

El Dr. Antoni Bayés de Luna (Vic, 1936) és cardiòleg. Catedràtic de Cardiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment dirigeix el Servei de Cardiologia de l’Hospital Quirón. És alhora investigador de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) de l’Hospital de Sant Pau, institut a la fundació del qual va contribuir.

Més informació sobre el llibre (on podreu consultar el dossier de premsa):

http://www.columnaedicions.cat/ca/llibre/les-etapes-de-la-vida_10144.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: