300 joves de 27 països proposen l’Europa del futur

300 joves de 27 països Europeus es reueixen a França, entre el 20 i el 28 d’Octubre, per elaborar conjuntament un document amb 20 propostes per la construcció de la Societat Europea del Coneixement. En el debat hi participaran polítics i científics rellevants de la Unió Europea i els resultats seran considerats en les estratègies futures de la UE.

El projecte ” Els Joves cap a la Societat Europea del Coneixement” ha estat creat per la Presidència Francesa de la Comissió Europea i impulsat pel Centre National de Recherche Scientifique, CNRS, i l’Associació “Les petits débrouillards”.

 

El comitè Espanyol ha estat organitzat per l’Observatori de la Difusió de la Ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona i té el suport del Ministerio Español de Ciencia e Innovación (FECYT), la Generalitat de Catalunya (AGAUR i Departament d’Educació), de l’Embaixada de França i del Consulat de França a Barcelona.

Un grup de 15 joves, d’entre 15 i 25 anys, que són una mostra representativa de la nostra diversitat cultural i social, prendran part en els actes que tindran lloc a França i aportaran les seves propostes, obtingudes amb un procés previ d’àmplia participació.

Podeu seguir el projecte a través de les webs:

 

 

http://www.youthsciencesociety.eu/en/projet.html

http://www.odc.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: