Performance Stan Cafe’s al CCCB

La companyia teatral britànica Stan’s Cafe presenta la seva instal.lació performativa De tota la gent a tot el món…, una construcció visual d’estadístiques en les quals s’usa l’arròs per representar éssers humans: cada gra és una persona.

Fent servir 2.000 kg d’arròs, els actors de la companyia pesen i amunteguen aquest aliment bàsic per quantificar informació diversa que gira entorn dels set temes NOW: quantes persones usen energia solar a Barcelona?, quantes fan treballs de voluntariat al territori espanyol?, quants metges hi ha?, i soldats?… Les estadístiques i la seva superposició expliquen històries que poden ser commovedores, xocants o divertides, i que provoquen una reflexió interactiva amb el públic durant els quatre dies de durada de la performance.

En aquesta obra es barregen elements provinents del treball de laboratori, les ciències socials i el treball rigorós i minuciós d’un procés industrial. A mesura que es desenvolupa el treball, es va construint un paisatge escultural de piles d’arròs en evolució constant, sovint gràcies a la interacció amb el públic, a qui s’anima a participar compartint històries, interessos o suggeriments de noves estadístiques mentre descobreixen, entre les piles d’arròs massives, els enllaços subtils entre l’individu i la comunitat, l’àmbit local i el global, el proper i la resta del món.

Participants

Director: Stan’s Cafe

Amb la participació dels membres de la companyia Craig Stephens, Jack Trow, Jake Oldershaw i Christine Dugrenier, i d’Imma Ávalos i Quelic Berga.

Cultura Emergent, Ciència Oberta, Art Ara

Espai CCCB

El vestíbul principal

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

http://www.cccb.org/now/ca/activitat?idg=27495

Dijous 27 de novembre de les 17:30 a les 21:30h

Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de novembre, d’11 a 21:30h

De tota la gent a tot el món…

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: