Aula El País “LA CRISI I EL CANVI CLIMÀTIC”

Dijous 11 de desembre, a les 19:30 hores

Representants de tot el món estan reunits a Poznan (Polonia) a la Conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic, per debatre la nova situació econòmica, dominada per la incertesa. Al llarg d´aquest any, els preus del petroli s´han triplicat i reduït a la meitat en qüestió de mesos, mentre que les previsions de demanda energètica han quedat obsoletes per la caiguda del consum i la aturada en la producció de béns i serveis. Com afectarà la crisi econòmica a les polítiques contra el canvi climàtic? Serà utilitzada com a excusa per rebaixar les exigències de reducció dels gasos d´efecte hivernacle? L´elecció de Barack Obama com a president dels EUA, comportarà un canvi en les posicions de la primera potència econòmica?

*Intervindran*

Mariano Marzo
Catedràtic de Recursos Energètics de la Universitat de Barcelona

Javier Martín-Vide
Catedràtic de Geografia Física de la Universitat de Barcelona

*Organitzen*

Aula El País i Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el suport de l´Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina.

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA*

Com que l´aforament de la sala és limitat, les persones que desitgin assistir han d´instriure´s amb antelació trucant al número 93 401 05 00.

La reserva de places es tancarà quan s´hagi emplenat l´aforament. La inscripció és gratuïta i s´haurà de facilitar un telèfon de contacte i el número de DNI o passaport de la persona inscrita. Cada trucada permetrà acreditar dues persones. L´acte tindrà lloc a la seu de la redacció catalana d´EL PAÍS, carrer Consell de Cent, 341, Barcelona. Si per qualsevol circumstància imprevista s´hagués de cancel.lar alguna de les tertúlies, es comunicarà a les pàgines del diari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: