CardioCURTS, primera mostra de curtmetratges sobre recerca i malalties cardiovasculars

Tindrà lloc el proper 19 de desembre a les 18.30h.

logocardiocurts_catala2

El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona organitza CardioCURTS, primera mostra de curtmetratges sobre recerca i malalties cardiovasculars. El festival tindrà lloc el proper 19 de desembre a partir de les 18.30 h a la sala d’actes del Centre. A través dels set curtmetratges que es projectaran aquell dia, el CSIC-ICCC vol apropar la recerca a la població en general, i pretén posar de manifest la constant presència de conceptes cardiovasculars a la vida quotidiana.

Barcelona, 17 de desembre del 2008. El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona celebrarà el proper 19 de desembre a partir de les 18.30 h CardioCURTS 08, primera mostra de curtmetratges sobre recerca i malalties cardiovasculars. Aquesta activitat es duu a terme gràcies al finançament del Ministeri de Ciència i Innovació a través de la Fundació Espanyola per a Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Amb una iniciativa com aquesta el CSIC-ICCC vol facilitar el contacte entre el món científic i la societat, i a més vol posar de manifest la constant presència de diversos conceptes cardiovasculars a la vida quotidiana. Mitjançant els set curtmetratges seleccionats, CardioCURTS explicarà la importància dels factors de risc en el desenvolupament de les malalties cardiovasculars; repassarà l’anatomia del sistema cardiovascular i, especialment, la del cor, destacant la importància i l’elevada incidència de les malalties congènites; analitzarà l’impacte que les malalties cardiovasculars tenen a l’entorn dels malalts, especialment en els pacients crònics. Finalment, CardioCURTS farà un anàlisi de la imatge social del cor com a metàfora dels sentiments o les emocions.

A la seva primera edició CardioCURTS ha obtingut 17 inscrits, dels quals s’han seleccionat set per a ser projectats. Els inscrits han estat molt diversos, tant en relació a la seva nacionalitat, com al gènere, com respecte als guions i temes tractats en cadascun d’ells.

Per accedir al programa:  http://www.csic-iccc.org/99_recursos/1227610430164.pdf

Per a més informació:
Departament de Comunicació
rtoran@csic-iccc.org  – mbecerra@csic-iccc.org
Cardiovascular Research Center (CSIC-ICCC)
Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)
Tel. (34) 93 553 7040
http://www.csic-iccc.org
http://www.iccc.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: