Mètode presenta l’edició no censurada de l’Autobiografia de Charles Darwin

 Mètode presenta l’edició no censurada de l’Autobiografia de Charles Darwin Mètode presenta la primera edició en català de l’Autobiografia de Charles Darwin, en la seua edició no censurada on s’inclouen afirmacions del naturalista eliminades per la família en la primera edició, com: “El cristianisme és una doctrina detestable”. “Ara em costa d’entendre com ningú podria creure que el cristianisme és cert”. “Mai no em va colpir el pensament de fins a quin punt era il·lògic dir que creia en allò que no podia entendre”

Llegiu a la nostra pàgina web la introducció íntegra de l’edició de Mètode de l’Autobiografia a càrrec de Martí Domínguez, director de Mètode.

I a més:

  • Les illes Galápagos
  • L’arxipèlag de les Galàpagos que Darwin va visitar durant el seu viatge en el Beagle en 1835 és actualment una gran reserva natural.
  • Signatures digitals
  • Les noves tecnologies estan influint directament en molts aspectes de la nostra vida quotidiana, entre ells l’art de signar.
  • El cas Lisenko. L’agrònom soviètic T. D. Lisenko va protagonitzar un gran escàndol que representa el conflicte entre coneixement científic i ideologia.

Consulta les novetats de Mètode, revista de difusió de la investigació a:  http://www.metode.cat  // http://www.revistametode.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: