Nou número de “Coneixement i Societat”

“Coneixement i Societat” és una revista publicada pel Comissionat per a Universitats i Recerca que pretén difondre, de manera rigorosa i entenedora alhora, els coneixements i les opinions de persones expertes sobre els aspectes organitzatius, de gestió, de promoció i de projecció social referents a les universitats, la recerca i la innovació.

Els reptes de les universitats públiques, l’espai europeu d’educació superior, la mesura dels resultats de la política d’R+D+I, el portal Meridià de l’observatori de la recerca (OR-IEC), el programa Euroacció de la UAB o el nou clúster tecnològic català en fotònica són alguns dels continguts d’aquest nou número, als continguts del qual podeu accedir des de l’enllaç.

Permeteu-me, però, una recomanació molt personal sobre aquest número concret: es tracta de l’article “El butlletí electrònic RECERCAT, una publicació al servei del sistema català de ciència i tecnologia”. L’article tracta des d’aspectes bàsics relacionats amb RECERCAT (com es va dissenyar el logotip) fins a d’altres de funcionament intern (com se seleccionen les notícies), tot passant per aquells aspectes més innovadors del butlletí, relacionats amb les estratègies de màrqueting relacional i el web 2.0 que hi hem desenvolupat per interactuar millor amb el nostre públic objectiu (comunitat investigadora, docents i alumnat universitaris, professorat de secundària, empresariat i totes aquelles persones interesades pel coneixement en general). Podeu accedir a l’article des de l’enllaç.

Aprofito l’avinentesa per informar-vos que aquest número de la revista “Coneixement i Societat” ja incorpora la llicència Creative Commons, en sintonia amb altres publicacions de la Direcció General de Recerca com ara el butlletí electrònic RECERCAT i la revista “Ictineus”, per tal d’afavorir l’obertura i la compartició del coneixement que es genera amb fons públics.
Informa:
Xavier Lasauca i Cisa
Coordinador de RECERCAT
Direcció General de Recerca

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: