Exposició: la Recerca Cardiovascular Actual al CSIC-ICCC

 La principal causa de mort als països desenvolupats es deu als episodis cardiovasculars, part dels quals estan relacionats amb factors que es poden controlar, com és el cas de la dieta, l’exercici físic i el tabaquisme.

Precisament aquesta és la temàtica de la mostra del Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona. L’objectiu principal d’aquesta exposició és apropar la recerca cardiovascular a la societat amb una mostra d’imatges de la recerca d’última generació portada a terme per investigadors del CSIC-ICCC.

Amb l’exposició es pretén conscienciar als visitants sobre la importància de la prevenció de les malalties cardiovasculars i el paper destacat de la recerca en el futur tractament d’aquestes patologies. També presenta i apropa la figura dels grups de recerca, per mostrar que la recerca és un treball d’equip.

La mostra, formada per diversos panells, mitjançant imatges i breus texts explicatius, intenta fer comprensibles certs conceptes complexos de la recerca cardiovascular. L’exposició tindrà lloc a l’entrada de l’edifici del Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC), situat a l’antic convent de l’Hospital de Sant Pau, del 2 al 31 de març de 9:30h a 18:00h de dilluns a divendres. Tot el contingut de l’exposició està disponible a Internet i es pot consultar al següent bloc que s’ha creat per l’ocasió: http://recercacardiovascularactual.blogspot.com/ 

S’ha comptat amb el finançament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Dades de l’acte:

Exposició: la Recerca Cardiovascular Actual  /  Lloc: Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona  /  Antic Pavelló del Convent / Hospital de la Santa Creu i Sant Pau,  C/Sant Antoni Maria Claret, 167 – 08025 Barcelona

Informació de l’exposició: http://recercacardiovascularactual.blogspot.com/ 

Horari: de dilluns a divendres, de 9:30h a 18:00h.  Activitat gratuïta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: