VII Jornades de Joves Investigadors

http://www.precarios.org/jornadas2009/ca/

Barcelona 25, 26 i 27 de Febrer de 2009

“Política Científica a Espanya: Necessitats i Propostes”La Federació de Joves Investigadors/Precaris us convida a participar a unes jornades de reflexió i debat sobre la situació de la recerca i la ciència a l’Estat. Volem, amb la vostra aportació, impulsar una renovació d’idees i generar un compromís que doni lloc al protagonisme necessari de la ciència a la nostra societat.

 

Amb la intenció d’establir un fòrum de reflexió i debat, des de l’any 2003 organitzem anualment les Jornades de Joves Investigadors. L’objectiu d’aquestes és estendre ponts entre territoris i diferents àrees de coneixement, establint una xarxa de vincles que, en definitiva, no només lluita per millorar les condicions laborals actuals dels joves investigadors, si no també per garantir el futur de la recerca. Perquè entenem que sense una aposta clara per la recerca i el desenvolupament no hi ha avenir social, cultural ni econòmic possible per un país.

Sota el lema:”Política Científica a Espanya: Necessitats i Propostes”, les Jornades de Joves Investigadors Barcelona 2009 han fixat el seu punt de mira en la futura Llei de la Ciència.

Des de la Federación de Jóvenes Investigadores entenem el desplegament d’aquest nou marc regulador de l’activitat científica com una oportunitat excel·lent per millorar el present i el futur de la ciència i la recerca al nostre país. Com agent social directament implicat, volem contribuir amb la VIIa edició de les Jornades de Joves Investigadors que tindrà lloc del 25 al 27 de febrer de 2009 a Barcelona. El que pretenem amb aquestes jornades és’:

– Contribuir al debat amb la nostra experiència,
– Generar propostes que garanteixin el desenvolupament de la ciència en el nostre país i,
– Fer de la futura Llei de la Ciència una llei eficaç i útil, tant per l’investigador com per la societat en general.

Després d’aquesta edició, les conclusions a les que s’hagi arribat conformaran les directrius que la Federación de Jóvenes Investigadores farà arribar al govern sobre aquesta matèria.

Aquesta VIIa edició de les Jornades de Joves Investigadors pretén continuar amb el consolidat compromís adquirit per la Federación de Jóvenes Investigadores amb el desenvolupament i difusió de la Ciència, com ha fet els darrers sis anys mitjançant les anteriors edicions que van tindre lloc a Càdis 2003, Saragossa 2004, València 2005, Madrid 2006, Bilbao 2007  i  Granada 2008, convertint a les Jornades de Joves Investigadors en una cita oblidaga i assentada en el panorama investigador de l’estat per la qualitat dels seus ponents i continguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: