El repte de la divulgació científica a la societat del coneixement

Els estudiants de la Facultat de Física de la UB organitzan una taula rodona sobre “El repte de la divulgació científica a la societat del coneixement” el proper dijous 19 a les 12h a la Sala de Graus (Martí i Franquès 1).

En el mateix acte es presentarà el programa “Universo extremo”.

CIÈNCIA 2.0

EL REPTE DE LA DIVULGACIÓ CIENTÍFICA

A LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT

Taula rodona amb la participació de:

José Ignacio Latorre, Catedràtic de Física Teòrica a la Universitat de Barcelona.  Especialitzat en Física d’Altes Energies i en Informació Quàntica. Ha col·laborat en aplicacions empresarials d’intel·ligència artificial, és soci fundador de l’empresa Netsuus SL que analitza el tràfic d’internet i és director gerent del Centro de Ciencias de Benasque Pedro Pascual.

Josep Perelló, Professor agregat al departament de Física Fonamental de la Universitat de Barcelona. És doctor i llicenciat en Física, especialitzat en econofísica. Compagina la seva activitat de recerca i docent amb la d’escriptor i comunicador científic fent un particular esforç per agermanar les Ciències i les Arts.

Lluis Reales, Periodista especialitzat en temes de ciència. Membre fundador del Grup de Periodistes Digital. Desde 1992, director de la revista “Medi ambient. Tecnologia i Cultura” (Gencat). Coodirector i professor del màster “Digilab sobre proyectos digitales” (URL). Professor de periodisme científic a la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB). Col·laborador en temes de ciència i salut del diari “El País”. Director i presentador del programa “Einstein a la Platja” (Barcelona tv).

María Teresa Soto, Doctora en Comunicació Audiovisual, professora titular del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, membre del GRISS (Grup de Recerca en Imatge, So i Síntesi). Desde els seus inicis ha treballat en temes de noves tecnologies i interactivitat en diferents àmbits de la comunicació audiovisual. Ha estat productora executiva del Premi Möbius Barcelona Multimedia, coordinadora del màster europeu en Comunicació Interactiva (Programa Media-UAB) i directora d’iEnter (Jornadas sobre el Entretenimiento Audiovisual Interactivo).

L’acte començarà amb la projecció del documental “Universo extremo”. Produit per J. I. Latorre i dirigit per M. T. Soto Dijous 19 de Març les 12:00h.

Lloc: Facultat de Física UB, Sala de Graus, edifici vell

Contacte: Ana López Santa-Cruz (ana.l.santacruz@gmail.com) cienciadospuntzero.blogspot.com

Informa: José Ignacio Latorre  

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: