En què han quedat les grans crisis sanitàries de la grip aviar o les vaques boges?

Aula EL PAÍS, dimarts 14 d’abril, a les 19:30 hores

El món va viure amb gran alarma la possibilitat que el virus de la grip aviar mutés i provoqués una pandèmia d’abast mundial i efectes devastadors. L’emergència sanitària provocada per aquesta amenaça va portar els governs a prendre mesures i acumular grans quantitats d’un medicament que ara ha caducat. En què ha quedat aquesta amenaça? Hi ha encara perill? I de la crisi de les “vaques boges”, quin balanç se’n pot fer deu anys després? Encara cremen les brases d´una crisi quan s´encén un foc nou. Com reaccionar? Quins són els protocols a aplicar? Com evitar mesures compulsives i danys col.laterals?

*INTERVENDRAN*

Mariano Domingo – Director del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), Universitat Autònoma de Barcelona.

Josep Maria Jansà – Subdirector General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública. Departament de Salut, Generalitat de Catalunya.

*ORGANITZEN*

Aula El País i Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el suport de l´Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina.

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA*

Com que l´aforament de la sala és limitat, les persones que desitgin assistir han d´instriure´s amb antelació trucant al número 93 401 05 00. La reserva de places es tancarà quan s´hagi emplenat l´aforament.

La inscripció és gratuïta i s´haurà de facilitar un telèfon de contacte i el número de DNI o passaport de la persona inscrita. Cada trucada permetrà acreditar dues persones.

La conferència tindrà lloc a la seu de la redacció catalana d´EL PAÍS, carrer Consell de Cent 341, Barcelona. Si per qualsevol circumstància imprevista s´hagués de cancel.lar alguna de les tertúlies, es comunicarà a les pàgines del diari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: