1er Congrés Jove Darwin a la Taulada

Amb motiu de lʼAny Darwin 2009 l’Associació per a la Divulgació de l’Evolució Humana (ADÉS), amb la col·laboració de la facultat de Biologia de la UB, celebra el proper dimecres 29 d’abril el 1er Congrés Jove “Darwin a la Taulada” per promoure la participació científica dels joves (http://web.me.com/perez_perez/ICJDT/Inici.html). Al congrés hi participaran més de 100 estudiants de batxillerat de les escoles Llúria Institut Tècnic i Escola Frederi Mistral.

El congrés, que s’estructura en sessions de seminaris, comunicacions orals i pòsters, permetrà als alumnes que presentin els resultats de la seva recerca (en col·laboració amb la Unitat d’Antropologia de la Facultat de Biologia) i reflexions dins de l’àmbit de l’evolució. Un cop s’hagi clos el congrés, hi haurà una sessió de tallers relacionats amb l’evolució humana realitzat per HOMINID.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a adesevol@gmail.com o al coordinador del congrés, el Dr. Alejandro M. Pérez-Pérez ( martinez.perez-perez@ub.edu).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: