L’FCRI convoca Concurs Cartells Setmana de la Ciència 2009

L’FCRI convoca el Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència a Catalunya 2009, dedicat a l’evolució, la creativitat i la innovació

Barcelona, 27 d’abril de 2009. La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) convoca el Concurs de Cartells de la Setmana de la Ciència a Catalunya 2009 (SC’09). El cartell seleccionat representarà la imatge de l’SC’09 i serà premiat amb 1.000 euros. Enguany, el cartell ha de tractar sobre els conceptes d’evolució, creativitat i innovació, amb motiu de les celebracions de l’Any Internacional de l’Astronomia; l’Any Darwin; l’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació; i l’Any Monturiol. El termini de lliurament d’originals del concurs, obert a qualsevol persona participant sense cap limitació, conclou el 30 de juny de 2009.

Els originals (DIN A3 ampliable a DIN A2, en suport rígid i aptes per a impressió a quatre tintes) hauran d’incloure un text específic i el logotip de l’SC’09 i el de les entitats organitzadores, disponibles a la pàgina web http://www.setmanaciencia.cat, i on també es poden consultar les bases del concurs. Tradicionalment, la Setmana de la Ciència a Catalunya basa la seva imatge en un cartell seleccionat a través d’un concurs, ja sigui obert, com enguany, o adreçat a col*lectius específics (dissenyadors, joves, etc.).

Els cartells s’hauran de lliurar a l’adreça següent:

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI)
Pg. Lluís Companys, 23
08010 Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: