CAFÈ CIENTÍFIC: Què hi ha darrere el nostre genoma?

Mosques i humans tenim un nombre similar de gens però, per què som tan diferents? Quins mecanismes utilitza la natura per generar tanta diversitat a partir d’un conjunt de gens més o menys similar? El col·lectiu Science meets Society amb el suport del Centre de Regulació Genòmica organitza aquest cafè científic que busca trobar respostes i generar debat sobre un tema de primera actualitat. L’estudi del genoma és des de fa uns anys un dels objectius dels científics i ja estem acostumats a sentir a parlar sobre la similitud o la proximitat dels humans amb el ximpanzé, les mosques o qualsevol altre animal. Els ponents convidats ens oferiran una visió general sobre aquest tema i ens ajudaran a aclarir alguns dubtes i qüestions sobre el genoma. Els convidats seran: – Jaume Bertranpetit. Catedràtic de Biologia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). – Juan Valcárcel. Professor Investigador ICREA , Centre de Regulació Genòmica (CRG).

Dia i hora: dimecres 6 de maig, 19.30 h

Lloc: L’Entresòl de La Pedrera de Caixa Catalunya

Passeig de Gràcia, 92 – Barcelona

AFORAMENT LIMITAT A 80 PERSONES 

 SCIENCE MEETS SOCIETY El grup “Science meets Society – SmS” organitza un nou cicle de cafès científics gràcies al suport del Centre de Regulació Genòmica. Aquest grup d’estudiants de doctorat i postdocs han estat els artífexs d’aquesta iniciativa que va començar el mes de maig i que té assegurada la continuitat al llarg d’aquest 2009. Amb aquesta proposta, el grup de joves investigadors pretén acostar a la societat els avenços de la ciència donant a conèixer la seva feina i oferint un espai de diàleg entre científics i no científics. Els cicles de cafès científics organitzats des del 2008 han tingut una molt bona acollida per part dels més de 200 participants i, esperem que aquest 2009 siguin tan enriquidors i participatius. 

Informa: Laia Cendrós, Dept. Comunicació & RRPP, Centre de Regulació Genòmica (CRG), Dr. Aiguader, 88 – Edif. PRBB, 08003 Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: