LA FIRA “LES IL·LUSIONS DEL CERVELL 2009” AMB MÉS NOVETATS QUE MAI!

** La setena edició d’aquesta fira es presenta amb nous experiments, espectacles i xerrades. A més, la nova ubicació obre les portes de la fira a públic de totes les edats.

El Centre de Regulació Genòmica (CRG) i l’Event Lab de  l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) juntament amb l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI) presenten la VII Fira Les Il·lusions del Cervell.

La fira se celebrarà el divendres 8 de Maig, de 10 del matí a 12 de la nit a l’antiga fàbrica “Fabra i Coats”, ubicada al carrer Sant Adrià, 20 de Barcelona. L’entrada és gratuïta.

Més de 30 científics dels més prestigiosos centres de recerca en neurobiologia de Catalunya deixen el seu laboratori per un dia i expliquen tot jugant part de la seva feina.

Grans i petits podran gaudir d’una sèrie de fantàstiques experiències, divertides i sorprenents alhora. Alguns d’aquests experiments són per exemple:
– Escoltar com s’apropa gent que no existeix.
– Caminar al llarg d’una línia amb unes ulleres especials que modifiquen la visió com si haguéssis begut massa alcohol.
– Disputar una cursa virtual movent els atletes només amb el cervell.
– I molts experiments més!

També hi haurà petites xerrades que s’aniran succeïnt tot el dia com per exemple:
– Per què ets tan lleig? Les bases biològiques de la bellesa.
– Això és ciència ficció?
– Autonomia en la creativitat i l’oci

O xerrades amb espectacle com ara:
– El Cervell, la màquina d’inventar. Un mag farà alguns trucs i il·lusions i un científic ens explicarà per què no hem estat capaços de detectar el truc i com el nostre cervell ha pogut ser enganyat…
– Per què el tennis taula és bo per al cervell o com caçar mosques amb bastonets? El campions d’Espanya i d’Europa ens faran una demostració de tennis taula acrobàtic i un científic ens explicarà com és el cervell amb capacitats motores especials.

Com sempre, també estimularem altres àrees del cervell mentre gaudim de projeccions, actuacions en directe de diversos grups de teatre, música i dansa i la presentació especial del Projecte “Realidades paralelas”, un CD amb lletres de nois i noies amb Síndrome de Down i música de diversos grups que participaran a la fira.

Els investigadors us acompanyaran en totes aquestes activitats i us ajudaran a comprendre com funciona el cervell humà d’una forma divertida i amena.

Consulteu el web http://davinci.crg.es/ilusiones/index.php

** Per a més informació: Laia Cendrós, Dept. Comunicació & Relacions Públiques, Centre de Regulació Genòmica (CRG), Dr. Aiguader, 88 – Edif. PRBB, 08003 Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: