“EL PACIENT IMPACIENT” Aula EL PAÍS

“EL PACIENT IMPACIENT”

Aula EL PAÍS, dimarts 19 de maig, a les 19:30 hores

Cada vegada són més els pacients que arriben a la consulta del seu metge amb abundant informació treta d´internet. Com ha canviat Internet la relació entre el pacient i el metge? Els metges, que són uns dels principals usuaris de la xarxa, no acostumen a promocionar entre els seus pacients l´ús d?Internet com a font d´informació. Hi ha qui veu en aquesta paradoxa una por del professional a ser sustituït per la tecnologia. La lectura que en fan d´altres és diferent: potser el que temen els metges és que el pacient, que es troba en una situació vulnerable i no té una formació especialitzada, no sigui capaç de discriminar la informació útil i rigurosa de la que pot ser enganyosa, interessada o inútil.

En la propera Aula El País, analitzarem aquests interrogants, i t´invitem a participar-hi.

*INTERVENDRAN*

Josep Ramon Germà: Cap del Servei d´Oncologia Mèdica de l´Institut Català d’Oncologia (ICO) i professor titular d´Oncologia de la Universitat de Barcelona (UB).

Albert Jovell: President del Foro Español de Pacientes i Director General de la Fundació Josep Laporte.

*ORGANITZEN*

Aula El País i Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el suport de l´Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina.

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA*

Com que l´aforament de la sala és limitat, les persones que desitgin assistir han d´instriure´s amb antelació trucant al número 93 401 05 00. La reserva de places es tancarà quan s´hagi emplenat l´aforament. La inscripció és gratuïta i s´haurà de facilitar un telèfon de contacte i el número de DNI o passaport de la persona inscrita. Cada trucada permetrà acreditar dues persones. La conferència tindrà lloc a la seu de la redacció catalana d´EL PAÍS, carrer Consell de Cent 341, Barcelona. Si per qualsevol circumstància imprevista s´hagués de cancel.lar alguna de les tertúlies, es comunicarà a les pàgines del diari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: