Segona sessió del cicle “La Ciència a Debat”

Les estratègies empresarials en nutrició, a debat

El proper dijous, 18 de juny, a les 18.30h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (Passeig d’Isabel II, 1) un grup d’experts en nutrició i salut del sector públic i la indústria oferiran un debat entorn les noves estratègies empresarials que s’estan duent a terme en aquest àmbit, com ara l’aparició dels anomenats “aliments funcionals”. Aquesta activitat s’emmarca dins un cicle de debats científics que, sota el títol “La Ciència a Debat”, organitzen de forma conjunta el Parc Científic Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

“La Ciència a Debat” és una activitat oberta a totes les persones que estiguin interessades en debatre qüestions d’actualitat científica amb experts en aquestes àrees, amb l’objectiu d’estimular la discussió entorn a grans temes d’interès de l’actualitat científica, i amb especial referència als nous camins que obre la recerca multidisciplinària. Però també vol ser una plataforma per tal que representants del sector empresarial, l’administració, la comunitat científica i la societat puguin dialogar, contrastar diferents punts de vista i expressar les seves opinions en relació a aquests temes.

En el debat que tindrà lloc el 18 de juny participaran com a ponents M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona; Montserrat Rivero, directora científica del Grup Ordesa, Toni Mateos, director de Nutrició i Reglamentació de Danone; Salvador Hernández, que va ser director d’R+D de la firma Gallina Blanca; Ana Palencia, directora de la firma Unilever i Victòria Castell, responsable de l’Àrea d’Avaluació de Riscos de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Com a moderador, intervindrà Jesús Purroy, director de Recerca i Innovació del Parc Científic Barcelona.

Com en edicions anteriors, el cicle es presenta amb un format allunyat dels
seminaris clàssics, abordant preguntes concretes, i potenciant la presentació de diferents punts de vista. Per dinamitzar els debats està previst l’ús d’un sistema de votació electrònica que facilitarà la interacció del públic, de manera que els assistents puguin expressar la seva opinió sobre les preguntes que es plantejaran.

Aquest debat és la segona sessió que es du a terme aquest any dins el cicle,
que compleix la seva tercera edició. La sessió anterior va tenir lloc el proppassat 16 d’abril i es va dedicar a reflexionar entorn de l’aplicació de la biotecnologia a la cosmética. El proper debat se celebrà el 15 d’octubre
i abordarà el tema de la medicina personalitzada. L’entrada és lliure.

Es prega confirmar assistència a: congressos@pcb.ub.cat; o bé al 93 403 45 18.

Informa:

Comunicació i Relacions Institucionals
Parc Científic Barcelona
C/Baldiri Reixac, 10
08028 Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: