Tema PRESENTACIÓ DEL JOC DEL BIG BANG

Dia i hora: Dimarts 7 de juliol de 2009, a les 13 hores
Lloc: Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. Saló del Vigatà del Palau Moja.
Portaferrissa 1, Barcelona.

El Joc del Big Bang és el primer joc científic virtual realitzat per divulgar la història de l’Univers a través de la teoria del Big Bang. Experts en jocs, científics, educadors i museògrafs han treballat plegats en el projecte.

Dimarts 7 de juliol, a les 13 hores, el president del Consell Rector del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Josep Maria Carreté i el director general d’Innovació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Joan Badia, es complauen a convidar-vos a la presentació del Joc del Big Bang.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) i els museus del seu Sistema Territorial, conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, han dissenyat i produït el Joc del Big Bang, el qual s’emmarca dins les activitats de l’Any Internacional de l’Astronomia 2009 i en el projecte “El mNACTEC com aparador dels experiments del CERN” finançat per la FECYT (Ministerio de Ciencia e Innovación) des de l’any 2007.

El Joc del Big Bang és una actuació singular i innovadora que combina una sèrie de nou jocs virtuals relacionats amb nou fases de l’evolució de l’Univers, amb una jornada presencial simultània a sis museus bigbangaires del Sistema Territorial del mNACTEC: el mNACTEC, el Museu de les Mines de Cercs, el Museu de la Fassina de l’Espluga del Francolí, el Museu de la Tècnica de Manresa, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal d’Anoia i el Museu de la Torneria de Torelló.

La creació d’un joc virtual gratuït respon a la inquietud d’apropar-nos als més joves a través d’un instrument lúdic i instructiu. El Joc del Big Bang és un recurs educatiu pels professors i un element didàctic i d’entreteniment pels participants en el seu temps d’oci. Al Joc del Big Bang serà possible jugar-hi entre els mesos de setembre i desembre de 2009 a http://www.bigbang.cat <http://www.bigbang.cat/> i http://www.mnactec.cat <http://www.mnactec.cat/>

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: