CONCURS INVENT-AD, ATREVEIX-TE A SER CREATIU

Divu*Ciencia convoca el concurs INVENT-AD, que compta amb el suport i col·laboració de la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia). Per a aquesta primera edició s’han creat dues modalitats de concurs: una adreçada a centres de secundària, batxillerat i FP, i una d’eslògans oberta a tothom (veure bases a la web).

Ets capaç d’imaginar un eslògan per a la penicil·lina, la bombeta o el telèfon? Treu-li suc a les teves neurones i comença a pensar. Busquem eslògans per alguns dels vuit invents/ descobriments seleccionats per divu*Ciencia (penicil·lina, roda, telescopi, microscopi, bombeta, màquina de vapor, telèfon i paper) que mai no van tenir campanya publicitària i que han estat claus per al desenvolupament de la humanitat.

Pots presentar tantes idees com vulguis i pots fer-ho en qualsevol llengua oficial de l’estat; si la proposta no la fas en espanyol, haurà d’anar acompanyada de la corresponent traducció. El termini de lliurament d’eslògans finalitza el 30 de novembre de 2009. L’objectiu d’aquest concurs és promoure la cultura científica i tecnològica de forma creativa recorrent a nous formats de comunicació per divulgar la història dels grans invents i avenços científic-tecnològics. INVENT-AD vol fomentar la creativitat per potenciar el desenvolupament d’aquesta competència i aprendre a integrar-la en els àmbits personal, laboral i social estimulant, així, la iniciativa de la Comissió Europea per a 2009 de la celebració de l’Any Europeu de la Creativitat i la Innovació. Tota la informació, bases del concurs i premis a la web: www.concursoinventad.com  | info@concursoinventad.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: