La Universitat de València convoca noves edicions dels premis de narrativa i divulgació científica

La Universitat de València, en la seua línia de promoció de la cultura científica, convoca la quinzena edició del Premi Europeu de Divulgació Científica i la quarta del Guardó de Narrativa Científica Vicent Andrés Estellés, dotats amb 18.000 i 6.000 euros, respectivament.

La quinzena edició del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, amb la col·laboració amb Edicions Bromera i el suport de Bancaixa, pretén estimular la creació i difusió d’obres que, amb un llenguatge entenedor, posen a l’abast del públic general i els estudiants preuniversitaris, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d’aspectes interessants de les diverses branques del saber. Les persones interessades podran presentar els seus manuscrits abans de l’11 de setembre d’enguany.

Per la seua banda, els aspirants a concursar al IV premi Vicent Andrés Estellés de narrativa científica de la Universitat de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot, tenen com a termini per a lliurar els seus originals el 2 d’octubre de 2009.

Es poden consultar les bases d’ambdós premis al web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València: www.uv.es/cdciencia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: