Roda de premsa: Grip pandèmica 2009: coses que sabem i d’altres que no sabem

RODA DE PREMSA: «Grip pandèmica 2009: coses que sabem i d’altres que no sabem»

Dimarts 15 de setembre de 2009, a les 12h, al Centre Internacional de Premsa de Barcelona) Rambla de Catalunya 10, planta 1.

Conferència d’Antoni Trilla, professor de Salut Pública de la Universitat de Barcelona i Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia i de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La grip nova: què en sabem de la nova pandèmia?

L’aparició d’un virus gripal nou, amb potencial pandèmic, s’ha convertit en un esdeveniment d’abast mundial. Hi ha aspectes científics, clínics, epidemiològics, de preparació, planificació i gestió de la grip pandèmica que sabem que sabem, d’altres que sabem que no sabem i d’altres que no sabem que no sabem. «Grip pandèmica 2009: coses que sabem i d’altres que no sabem» és el títol de la conferència organitzada per l’ACCC sobre la grip nova i que impartirà l’investigador Antoni Trilla, professor de Salut Pública de la Universitat de Barcelona i Cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia i de l’Hospital Clínic de Barcelona, el pròxim dimarts 15 de setembre a les 12h, al Centre Internacional de Premsa de Barcelona (Rambla de Catalunya 10, planta 1a). A la conferència, el professor Antoni Trilla, que és un dels epidemiòlegs més reconeguts del país, tractarà de presentar de forma breu proves i dades en relació amb els dos primers punts. El tercer quedarà per al torn obert de preguntes…

Antoni Trilla és doctor en Medicina per la UB i professor de Salut Pública de la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina Interna i especialista en Medicina Preventiva, és cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i Director de Qualitat i Seguretat Clínica del citat Hospital, i és membre del Consell Científic Assessor de Resposta a la Pandèmia de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Un cop acabada la conferència, hi haurà un refrigeri per a tots els assistents. Es prega confirmar assistència a la secretaria de  l’Associació Catalana de Comunicació Científica, per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat o telèfon al 636761712.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: