Metodart: una nova secció per a la web de Mètode

Metodart: una nova secció per a la web de Mètode La pàgina web de Mètode estrena secció amb un espai dedicat als artistes que han col·laborat amb la revista. Metodart recollirà totes les contribucions artístiques publicades en Mètode, la gran majòria realitzades en exclusiva per a la revista. La nova secció oferirà a més informació d’interès sobre els artistes col·laboradors.I a més —  http://www.revistametode.com

La curiosa història del big bang

La teoria del big bang es va enfrontar inicialment al model estacionari de l’univers, concebut per Fred Hoyle. Irònicament va ser aquest científic, enemic confès de la teoria del gran esclafit, qui la va batejar en 1949.

Paisatges de frontera

La transformació del territori, principalment pels processos urbanitzadors, està configurant una nova realitat on els límits entre els espais esdevenen difusos: són els paisatges de frontera.

De Roentgen a Lawrence

La història de la ciència ens mostra que les relacions entre ciència bàsica, ciència aplicada i tecnologia són de fet tortuoses. I el cas de les radiacions n’és un bon exemple.

http://www.metode.cat 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: