Aula El País. NANOTECNOLOGIA: L’IMMENS MÓN DEL MÉS PETIT

“NANOTECNOLOGIA: L’IMMENS MÓN DEL MÉS PETIT”

Aula EL PAÍS, dimarts 29 de setembre a les 19:30 hores

A “Fantastic voyaje”, un mini submarí  s’endinsava dins del cos humà d´un eminent científic per intentar acabar amb el coàgul que li havia provocat una embòlia. Allò que en aquesta pel·lícula dels anys 60 es quedava en pura ciència ficció, l´avenç de les nanotecnologies ho està apropant a la realitat. La nanotecnologia és un sector emergent amb gran potencial que pot revolucionar la medicina, però al mateix temps, es desconeixen quins poden ser els efectes d’aquests nous materials sobre la salut humana i el medi ambient. Quines precaucions s’han de prendre en les aplicacions d’aquestes noves tecnologies? Com podem sospesar a la balança, riscos i beneficis? Esteu convidats a la propera Aula El País, on intentarem trobar la resposta a aquests i d’altres interrogants.

*INTERVENDRAN*

Jordi Pascual, Catedràtic de Física Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Director de l’Institut Català de Nanotecnologia (ICN)

 Anna Garcia Hom, Investigadora del Centre de Recerca en Governança del Risc (UOC-UAB)

*ORGANITZA*

Aula El País i Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, amb el suport de l´Institut Novartis de Comunicació en Biomedicina.

*INSCRIPCIÓ GRATUÏTA*

Com que l´aforament de la sala és limitat, les persones que desitgin assistir han d´instriure´s amb antelació trucant al número 93 401 05 00. La reserva de places es tancarà quan s´hagi emplenat l´aforament. La inscripció és gratuïta i s´haurà de facilitar un telèfon de contacte i el número de DNI o passaport de la persona inscrita. Cada trucada permetrà acreditar dues persones. La conferència tindrà lloc a la seu de la redacció catalana d´EL PAÍS, carrer Consell de Cent 341, Barcelona. Si per qualsevol circumstància imprevista s´hagués de cancel.lar alguna de les tertúlies, es comunicarà a les pàgines del diari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: