Divendres a Quèquicom… Botox: el triomf de l’agulla

Ara sortim els divendres a les 21,30h al C33!

Botox, àcid hialurònic, hidroxicalita càlcica i vitamines inflen llavis, remodelen nassos, fan crèixer pòmuls i eliminen arrugues. Quèquicom investiga els usos estètics i terapèutics d’aquestes substàncies i especialment de la toxina botulínica, que és el verí més potent que hi ha a la natura.

La neuròloga Fina Martí fa 20 anys que utilitza el Botox per tractar pacients afectats de distonies o espasmes facials, perquè el seu mecanisme d’acció és la paralització del múscul on s’injecta.
L’ús en estètica a Espanya és més recent, del 2004. La doctora Sílvia Lleal explica com atenuar les arrugues sense perdre l’expressió. “Quèquicom” parla també amb dues dones que han decidit posar-se Botox per millorar el seu aspecte físic. Però en el món de l’estètica no tot és Botox. El doctor Jaume Tufet ensenya com es pot remodelar una cara (o unes mans!) a base d’agulles.
Anna Lasaga assisteix a una sessió en què el doctor Jaume Tufet, vicepresident de la societat espanyola de medicina estètica, aplica aquestes tècniques. Finalment, Gemma López, psicòloga especialista en trastorns de la imatge, reflexiona sobre fins a on està molta gent disposada a arribar per semblar més jove i quina influència hi té la publicitat.
Marc Boada, des del plató, explica l’efecte bioquímic de la toxina botulínica sobre les neurones.

Dijous dia 1 estarà penjat a la web:  www.quequicom.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: