Tallers d’electrònica a la Setmana’09 de les Telecomunicacions

Del 29 de setembre al 4 d’octubre, en el marc de la Setmana’09 de les Telecomunicacions, el Departament d’Electrònica de la Facultat de Física de la UB ha programat dues activitats didàctiques adreçades a l’alumnat de secundària. Aquestes activitats, que es duran a terme a CosmoCaixa (Isaac Newton, 26) sota el títol «Manipulant el so» i «Fes sostenible el mòbil», s’orienten a divulgar els principis de funcionament del mòbil mitjançant la identificació dels diferents circuits integrats de què consta, i a fer saber com es transformen els sons en senyals electrònics.

Aquestes dues activitats són només una part de les que s’han programat dins el Taller d’Enginyeria Electrònica i Tecnologies de la Informació (TEeTI), que es duen a terme durant tot el curs en diferents laboratoris de la Facultat de Física i en les quals durant el curs 2008-2009 han participat més de 4.000 alumnes de secundària.

Cal destacar que aquestes activitats del TEeTi, subvencionades per la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia i per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), han rebut un reconeixement especial del programa ENGINYCAT de la Generalitat de Catalunya. 

Més info: Bibiana Bonmatí / Comunicació UB – Gabinet de premsa / Tel. 34 934 035 544

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: