El CSIC-ICCC organitza CardioCOMIC, 1er concurs de còmics sobre recerca i malalties cardiovasculars

CardioCOMIC, 1r Concurs de Còmics de Recerca i Malalties Cardiovasculars

CardioCOMIC, 1r Concurs de Còmics de Recerca i Malalties Cardiovasculars

El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona, gràcies al finançament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE) de la Generalitat de Catalunya, organitza el primer concurs de còmics sobre recerca i malalties cardiovasculars. Ja es poden consultar les bases de participació i el full d’inscripció. La data límit d’inscripció és el 30 de novembre de 2009.  

 

 

 

Barcelona, 7 d’octubre de 2009. El Centre d’Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona, centre mixt CSIC i Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC), gràcies al finançament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa (DIUE) de la Generalitat de Catalunya, a través dels ajuts ACDC, organitza CardioCÒMIC. L’objectiu principal d’aquesta acció és apropar la recerca cardiovascular a la població general.

Aquesta iniciativa, coordinada per l’investigador José Martínez-González, vol facilitar el contacte entre la població general i la ciència, i a més vol manifestar la constant presència de les malalties i investigacions cardiovasculars en la vida quotidiana. Donat que en les bases de participació de la mostra de còmics apareix com a requisit imprescindible la presència d’elements i conceptes relacionats amb el sistema circulatori i les malalties cardiovasculars, es pretén transmetre la importància d’aquestes patologies posant de manifest la seva constant presència en la vida quotidiana reflectida a través de les vinyetes.

Les obres seleccionades es publicaran en un volum conjunt i hi haurà tres classificats amb premi econòmic. Ja es poden consultar les bases de participació al bloc de CardioCOMIC o al web www.csic-iccc.org. El període d’inscripció al concurs finalitza el 30 de novembre de 2009.

MÁS INFORMACIÓN / MÉS INFORMACIÓ:

Blog cardioCOMIC: http://cardiocomic.blogspot.com/

Bases: http://www.iccc.cat/99_recursos/1254904326191.pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: