Iniciativa pionera per formar facultatius i investigadors en genòmica aplicada

Barcelona. 07/10/2009

Especialistes i investigadors del Sistema Sanitari Públic actualitzen coneixements en tècniques de Genòmica a l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC).

Barcelona, 8 d’octubre de 2009. Mig centenar de facultatius especialistes i investigadors que treballen en l’àmbit sanitari i en biomedicina es formaran a l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC), situat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, en el coneixement de les principals eines de bioinformàtica aplicades a la genòmica i que es fan servir actualment a la recerca biomèdica.

La celebració del curs s’emmarca en el conveni de col•laboració signat entre el Centro de Investigación Biomédica en Red-Fisiopatología de la Obesidad y la Nutrición (CIBERobn), dependent de l’Institut de Salut Carlos III, i el Instituto Nacional de Bioinformática (INB).

El programa del seminari pretén sintetitzar al llarg de diversos temes una aproximació a la bioinformàtica mitjançant l’anàlisi de resultats obtinguts amb tècniques utilitzades en estudis de genòmica funcional com són les micro-matrius. Aquestes últimes són suports físics de la mida d’un xip que contenen milers de mostres d’ADN que permeten la realització de l’anàlisi de tot el genoma humà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: