Els IgNobel catalans i la lluna al “Pa ciència, la nostra”

L’edició 58 del “Pa ciència, la nostra” està farcida de temes: parlem de la grip A i de la Teresa Forcades amb Anna Vilella, experta de l’Hospital Clínic de Barcelona. També repassem els premis Nobel i els Ignobel, i concedim els Ignobel catalans: el d’economia a Fèlix Millet, el de matemàtiques als dissenyadors de la Combi 3, la nova loteria de la Generalitat, el de veterinària als que van confondre un lleó amb un gos, el de literatura als redactors dels informes de la Generalitat…

A l’edició 59 estrenem secció: “Cultura amb Carlo Ferri”, que no només ens parlarà de ciència, sinó de la cultura de veritat, de la que serveix per lligar: mitologia, llibres, música… I avui, tot relacionat amb la lluna.

El “Pa ciència, la nostra” és un programa d’humor basat en l’actualitat científica que s’emet a Sants3ràdio i a Ràdio Martorell. Tots els programes es poden escoltar i descarregar al bloc http://www.paciencialanostra.blogspot.com Tot i que sembli mentida, el “Pa ciència, la nostra” es realitza amb el suport del Comissionat per a Universitats i Recerca.

Informa: Daniel Arbós

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: