Circuits! Passejades per la ciència i la història

Els propers dissabtes 14 i 21 de novembre, dins el marc de la setmana de la ciència , es durà a terme l’activitat: Circuits! Passejades per la ciència i la història.

El Departament d’innovació, Universitats i Empresa us proposa fer unes dues rutes amb les que descobrireu la ciència i la història de Barcelona. Els itineraris, que duren un parell d’horetes, es realitzaran amb un guia i estaran dramatitzats per actors! És una activitat adequada a tots els públics (exceptuant a menors de 5 anys que atesa la durada de l’activitat és fàcil que es cansin).

L’activitat és gratuïta, només cal reserva prèvia enviant un correu a jarraazul@yahoo.es (especificant el nom, nombre de gent i itinerari/s que es vol realitzar) o bé per telèfon al 93.345.22.53 (La jarra azul). Afanyeu-vos que les places són limitades!

*Es prega que en cas de no poder assistir a l’activitat, s’avisi per tal de poder oferir la possibilitat d’anar a les persones que no han aconseguit plaça. En cas de pluja, es suspendrà l’activitat.

Itinerari: Dones de ciència. Una guia i una actriu us acompanyaran en un itinerari dramatitzat que us ajudarà a conèixer el difícil camí que van haver de superar algunes de les nostres antecessores en el món de la ciència. Quan? Dissabte 14 de novembre.  Hora d’inici: 10:30 del matí (es prega arribar 5 minuts abans de l’hora d’inici) On ens trobarem? Es confirmarà al fer la reserva  Durada: 2.30h

Itinerari: Eureka. Inventors i descobridors a Barcelona. Un guia i un actor us acompanyaran en un itinerari dramatitzat pels carrers de Ciutat Vella que han allotjat durant segles, els protagonistes de grans descobertes. Amb ells descobrireu les vides i els invents de vuit personatges lligats amb la ciència, la tecnologia i la història de la ciutat de Barcelona. Quan? Dissabte 21 de novembre. Hora d’inici: 11 del matí (es prega arribar 5 minuts abans de l’hora d’inici) On ens trobarem? Es confirmarà al fer la reserva. Durada: 2h

Informació facilitada per: Eloi Carbonell – Servei de Programes – Direcció general de Recerca Generalitat de Catalunya

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: