DIVU*CIENCIA PARTICIPARÀ A LA NOVA EDICIÓ D‘ART TECH MEDIA 2009

Del 18 al 21 de desembre se celebrarà a Barcelona el II Congrés Internacional ART TECH MEDIA. Innovació, Xarxes i Nous Mitjans a la Cultura i en el Desenvolupament Social.

Concebut com un espai de trobada entre l’art, la creació i la innovació, ART TECH MEDIA s’adreça a representants institucionals, de l’àmbit artístic, empreses tecnològiques, universitats, centres de recerca, mitjans de comunicació, fundacions i altres organitzacions socials.

L’objectiu principal de l’edició d’enguany és debatre i articular propostes que incideixin en la implantació i coneixement dels nous mitjans i el desenvolupament de xarxes que impulsin la aliança Art, Ciència, Innovació, Tecnologia i Institucions com a vehicle d’integració i desenvolupament social.

Divu*Ciencia será un dels participants d’aquesta segona edició del congrés; presentarà alguns dels seus nous projectes i, també, formarà part d’una de les taules de debat. La cita serà el proper 18 de desembre a l’auditori de Barcelona Activa (c/ Llacuna, 162. 08018 Barcelona). Et convidem a conèixer les idees i creacions més innovadores del panorama nacional i internacional i a descobrir les noves propostes de divu*Ciencia.

Més informació i inscripcions: www.artechmedia.net

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: