Concurs calendari química per al 2011

Amb motiu de l’Any Internacional de la Química, que se celebarà l’any 2011, la Societat Catalana de Química (SCQ), filial de l’IEC, amb el suport de la Secció de Ciències i Tecnologia (SECCT) de l’Institut, convoca el Concurs Calendari «Quins elements!». L’objectiu és elaborar un calendari per a l’Any Internacional de la Química 2011, a partir de dotze imatges sorprenents relacionades amb dotze elements químics. Hi podran participar estudiants de química de qualsevol àmbit (batxillerat, cicles formatius, llicenciatura o tercer cicle), individualment, en grup o en representació d’una classe.

Per fer-ho, abans hauran de respondre correctament dotze preguntes que permetran elaborar les imatges relacionades amb els dotze elements. Per exemple: quin element químic és essencial, i alhora comú, a les Dolomites i les plantes verdes? I a la torre Eiffel i la sang humana? I en el cas del museu Guggenheim de Bilbao i les pròtesis de maluc? Cada concursant podrà presentar una proposta per un únic full o per més d’un (per tots dotze elements, com a màxim) amb una imatge (dibuix, esquema, fotografia, collage) que combini els dos subjectes de la pregunta. També es podrà concursar per la imatge de la portada, que haurà de mostrar la presència de la química en la vida quotidiana. Amb les dotze imatges guanyadores s’editarà el calendari.

Els premis consistiran en sis-cents euros per cada imatge. La data límit de recepció de les propostes és el dia 15 de març de 2010, i els premis es lliuraran durant la primavera del 2010.

Les bases del concurs: http://tinyurl.com/yzwyazq  

Informa: Mercè Piqueras, Presidenta de l’ACCC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: