Presentació de la Mandarina de Newton al CCCB, el 27 de gener a les 19h

La Mandarina de Newton ja es va presentar en societat el 4 de gener a les 18h a Citilab Cornellà coincidint amb la data de naixement del famós científic i matemàtic, Isaac Newton. El primer acte ser tot un èxit i ara arriba el segon. Per a aquells qui no vareu poder assistir a la primera celebració o aquells a qui us vingui de gust repetir, serà el dia 27 de gener a les 19h, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Aquesta segona presentació comptarà amb el suport de l’ACCC.

La Mandarina de Newton és un projecte que combina ciència i tecnologia, amb qualsevol altre disciplina, per tal de crear activitats, exposicions, esdeveniments i objectes lúdics i educatius, que animin a diferents públics a ser curiosos, innovadors i participatius, així com promoguin el coneixement d’una determinada matèria. Trobareu més informació a la plana web de la Mandarina de Newton.

Si voleu participar de la presentació de la Mandarina de Newton, d’experiments newtonians i d’un petit brindis mandarínic o si esteu interessats en conèixer el projecte de la Mandarina de Newton més a fons, no dubteu en contactar amb la Irene Lapuente a través de l’email: ilamandarina@gmail.com.

Informa: Irene Lapuente – La Mandarina de Newton <http://www.lamandarinadenewton.com/>

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: