Com transformar les escombraries que proudim en aliments?

El documental “RESIDUOS=COMIDA” et dona las claus

Aquesta espectacular història canviarà la teva manera de pensar sobre producció i consum. En una societat generadora d’escombraries com la nostra, els productes dels fabricants, quan són rebutjats, haurien de ser un 100% reciclables o transformar-se en aliment biodegradable per a la Biosfera. No et perdis aquesta projecció gratuïta, amb debat i pica-pica inclosos, en el Cineforum d’eco-union aquest dimecres 31 de març a Barcelona.

Lloc: Sala Pou La Figuera.  C/ Sant Pere Mes Baix, 70-74  Data: dimecres 31 març  Horari: 20:30 h.

Es prega confimar assistència a:  tatiana.pacheco@eco-union.org

Documental RESIDUS=MENJAR  (Títol original:  WASTE=FOOD) Dirigida per Rob van Hattum (2007) –  50 minuts  – Guanyadora del Drac de Plata en Beijing International Science Film Festival (2006)

SINOPSI: El documental s’inspira en idees de Michael McDonough i William Braun­gart i el seu concepte de disseny Cradle To Cradle (Del Bressol al Bressol): dissenyar perquè tot el que produïm pugui usar-se com aliment per al medi ambient o com matèria primera per a ser reusada.

La projecció ens parla de noves propostes per a dissenyar productes, edificis i ciutats sostenibles. Davant la producció excessiva d’escombraries en les societats de consum, el reciclatge ja no és suficient, pel que la nova teoria del disseny ecològic i intel·ligent que defensa que els productes dels fabricants en una societat generadora d’escombraries, quan són rebutjats, haurien de ser un 100% reciclables o transformar-se en aliment biodegradable per a la Biosfera.

Al final de la projecció haurà un debat del públic amb un especialista en la temàtica convidat, després del qual s’oferirà un pica-pica ecològic.

QUÈ ÉS EL CINEFORUM d’eco-union?

Una iniciativa cultural d’eco union i l’oportunitat de reunir-nos per a gaudir junts de la projecció d’un material audiovisual relacionat amb el medioambiente i la sostenibilitat, i debatre del tema entre nosaltres i en companyia d’un expert.

ON: En la sala del equipament Pou de la Figuera. C/ Sant Pere Més Baix, 70-74 (Forat de la Vergonya), prop del Mercat de Santa Caterina. METRES: Urquinaona, Arc del Triomf.

QUAN: Cada últim dimecres del mes.

BLOG: http://cineforumbcn.wordpress.com/

CINEMA FORUM MEDIAMBIENTAL ESTÀ ORGANITZAT PER eco-union, entitat mediambiental sense ànim de lucre, creada al març de 2005 a Barcelona ( http://www.eco-union.org), de naturalesa tècnica que agrupa professionals de diverses disciplines units per una consciència comú al servei del medi ambient i del desenvolupament sostenible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: